Υποστήριξη

Κάντε το επόμενο βήμα για την επιχείρησή σας και ξεκίνηστε σήμερα με την κατασκευή της σελίδας σας.

Για οποιαδήποτε απορία δείτε παρακάτω μερικές από τις πιο συνηθισμένες ερωτήσεις ή επικοινωνήστε μαζί μας απευθείας.

Έχετε Ερωτήσεις;

Εδώ θα βρείτε απαντήσεις για μερικές από τις πιο συνηθισμένες ερωτήσεις που δεχόμαστε.

Στην JSDesign το Design είναι κάτι πάνω στο οποίο βασιζόμαστε. Σε εμάς το αν μια ιστοσελίδα είναι όμορφη δεν προκύπτει από μια τυχαία κατάσταση, αλλά δουλεύουμε μεθοδικά για να το πετύχουμε.

Ένα από τα πράγματα για τα οποία είμαστε περήφανοι είναι η υποστήριξη που παρέχουμε αφού κατασκευαστεί η σελίδα και μετά. Διαθέτουμε ειδικά σχεδιασμένα πακέτα υποστήριξης και είμαστε διαθέσιμοι τηλεφωνικά αλλά και μέσω email καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας.

Μετά την κατασκευή του eshop αναλαμβάνουν οι ειδικοί συνεργάτες μας για την διασύνδεσή της με ERP.

Από 10 έως 30 εργάσιμες μπορεί να ολοκληρωθεί μια ιστοσελίδα παρουσίασης ή ένα ηλεκτρονικό κατάστημα.

Ένα ολοκληρωμένο πακέτο κατασκευής ιστοσελίδας παρουσίασης ξεκινάει από τα 400 € και μπορεί να φτάσει έως 1500 €. Το κόστος εξαρτάται από το πόσες διαφορετικές σελίδες θα σχεδιαστούν, αν θα υπάρξει Custom template και σε πόσες γλώσσες θα λειτουργεί η ιστοσελίδα.

Ένα ολοκληρωμένο eshop – ηλεκτρονικό κατάστημα κοστίζει από 600 € και μπορεί να φτάσει έως 4000 €. Το κόστος εξαρτάται από το πόσα διαφορετικά προϊόντα θα φορτώσουμε, αν θα υπάρξει Custom template, σε πόσες γλώσσες θα λειτουργεί το eshop καθώς επίσης και επιπλέον λειτουργικότητα που μπορεί να ζητηθεί από το εκάστοτε πελάτη.

Στη JSDesign αναλαμβάνουμε να συζητήσουμε για την ιστοσελίδα σας και να εξετάσουμε τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να βελτιωθεί. Έπειτα κι όπου χρειαστεί, θα προχωρήσουμε σε αλλαγές τόσο δομικές – λειτουργικές, όσο και σχεδιαστικές.

Scroll to Top